Saint Martin

View listings

saint-martin.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Saint Martin

Fastighet till salu i Saint Martin

Saint Martin är en del av norra vindöarna i Karibiska havet. Det omfattar två separata länder, uppdelade mellan den norra franska delen, kallad Saint Martin och den sydholländska delen, Sint Martee.

Med den senaste fastighetsboomen har investeringarna i Saint Martin inte varit bättre. Det finns väldigt få begränsningar när du vill investera.

Du kan köpa fastigheter till salu i Saint Martin i eget namn eller i företagsnamn. Personliga eller affärskonton kan öppnas hos lokala banker. Sammantaget är processen med att köpa fastigheter i Saint Martin ganska enkel.

Den franska fastighetsmarknaden i Saint Martin är något annorlunda än den holländska sidan av ön. På franska Saint Martin hanteras fastighetsaffärer alltid av notarie som ansvarar för att förbereda slutakten och få all relevant forskning på fastigheten.

Den största skillnaden på den holländska sidan är att på fransidan finns årliga fastighetsskatter, årliga turistskatter och betydande kapitalvinstskatter. Saint Martin fastighetsmarknaden har många intressanta möjligheter till fastigheter till salu i Saint Martin.

Ett område fullt av fastigheter till salu i Saint Martin är det prestigefyllda Oyster Pond-området vid Dawn Beach, en pittoresk region på den karibiska ön Saint Martin. Fantastisk utsikt över Atlanten och den närliggande karibiska ön St. Barths är den starka punkten på den här ön som vetter mot stranden. På grund av det unika läget är du omgiven av en lagun i norr och havet med en vacker vit sandstrand i söder.

Om din dröm är att koppla av i din lägenhet, egendom eller villa på ön, om du vill köpa en fastighet till salu i Saint Martin erbjuder vi en komplett öfastighet för varje budget och livsstil. Vårt mål är att tillhandahålla den högsta servicekvaliteten samtidigt som vi bedriver den perfekta önens egendom till salu eller hyra.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Denna exceptionellt belägna villa vid vattnet består av två byggnader i slutet av Bequiabukten på Grenadinerna. Huvudhuset med 5 sovrum och 5 badrum ...
Cod. 39897

Försäljning Exploateringsmark, Saint Martin, saint-martin, Saint Martin, 17 rue de l'Escale

3,525,165.00SEK
Försäljning
Exploateringsmark

2125 m²
BYGGLAND AV 2125 m² BYGGNING 100 ml från stranden, nära butiker DIREKT FÖRSÄLJNING UTAN AGENT.
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB